711 στην Ταϊλάνδη Αναφέρει εισόδημα ρεκόρ 399 δισεκατομμυρίων μπατ το 2023, ανακοινώνει σχέδια επέκτασης για 700 Plus νέες τοποθεσίες

εθνικός

Στις 23 Φεβρουαρίου 2024, η CP All Plc., αποκάλυψε δημόσια τα αποτελέσματα των επιχειρηματικών κερδών για το 2023 για τη Seven-Eleven στα οποία τα ψιλικατζίδικα είχαν συνολικό εισόδημα 399 δισεκατομμυρίων μπατ, με μικτό κέρδος 112 δισεκατομμυρίων μπατ και αυξανόμενο από το προηγούμενο έτος κατά 16.1%.

Η CP All δήλωσε στο κοινό ότι τα αυξανόμενα κέρδη και έσοδα προήλθαν από την αύξηση των μέσων πωλήσεων κατά 5.5% ή 80,837 μπατ ημερησίως κατά μέσο όρο σε κάθε 7-11. Αναφέρθηκε ότι κάθε πελάτης ξόδευε 83 μπατ κατά μέσο όρο ανά λογαριασμό και κάθε κατάστημα είχε καθημερινά 965 πελάτες κατά μέσο όρο.
Αυτό το αποτέλεσμα προήλθε από νέα στρατηγικά σχέδια για την επέκταση της πελατειακής βάσης με νέα προϊόντα και προωθητικές ενέργειες, σύμφωνα με την CP All.
Επιπλέον, το CP All έφτασε στους πελάτες με άλλα μέσα, όπως μηχανήματα αυτόματης πώλησης 7-11, εφαρμογή 7-Delivery και 707 νέα υποκαταστήματα 7-11 σε εθνικό επίπεδο το 2023. Αυτή η προσέγγιση θα μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες από τη συνεχή βελτίωση των οικονομικών συνθηκών και την αύξηση του αριθμού ξένων και Πελάτες της Ταϊλάνδης το 2023.
Η 7-11 είχε πρόσθετο εισόδημα άνω των 23 δισεκατομμυρίων μπατ από ενοικίαση χώρου, συμβόλαια επιχειρηματικού συνεργάτη με την CP All και άλλες επιχειρηματικές στρατηγικές.
Ωστόσο, το 7-11 είχε κόστη διανομής και διοικητικά έξοδα 115 δισεκατομμυρίων μπατ ή αυξήθηκαν από το προηγούμενο έτος κατά 12.1% για την ευημερία των εργαζομένων, τους μισθούς, τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας, τις διαφημίσεις και άλλα διάφορα έξοδα.

Ωστόσο, ακόμη και με αφαίρεση υψηλότερων δαπανών, τα κέρδη παρέμειναν σταθερά καθώς υπήρχαν συνολικά 26 δισεκατομμύρια μπατ ή αυξήθηκαν από το προηγούμενο έτος (2022) κατά 25.5%, το οποίο είχε καθαρό κέρδος 15 δισεκατομμυρίων μπατ, αυξανόμενο από το προηγούμενο έτος (2021) 35.1%.
Το 2024, η CP All προέβλεψε για τις επιχειρηματικές τάσεις του 7-11 ότι υπήρχε σχέδιο επέκτασης νέων καταστημάτων 7-11 με περισσότερα από 700 υποκαταστήματα που στοχεύουν σε τοπικό επίπεδο, τουριστικά αξιοθέατα και άλλες πιθανές τοποθεσίες για να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες. Επιπλέον, η CP All σχεδίαζε να ιδρύσει νέα υποκαταστήματα στην Καμπότζη και το Λάος στο μέλλον.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.