Βρετανίδα τραυματίστηκε μετά από πτώση από τον καταρράκτη Samui

Samui, Surat Thani -

Μια Βρετανίδα τουρίστρια έσπασε τον αστράγαλό της αφού έπεσε από καταρράκτη στο νησί Κο Σαμούι.

Ο Αρχηγός του Γραφείου της Περιφέρειας Samui, κ. Kampanart Klinsaowakon, είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (22 Φεβρουαρίουnd) οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στον καταρράκτη Hin Lard στην υποπεριοχή Ao Thong.

Άτομα έκτακτης ανάγκης και οι αρμόδιες αρχές έφτασαν στην κορυφή του καταρράκτη. Βρήκαν την 46χρονη Βρετανίδα τουρίστα με σπασμένο τον δεξιό αστράγαλο. Μεταφέρθηκε από τον καταρράκτη, μια δύσκολη μεταφορά, πριν μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο.

Το όνομά της δεν δόθηκε στη δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.