Παράνομος Ουκρανός ξεναγός συνελήφθη στο Rawai

Rawai-

Ένας παράνομος Ουκρανός ξεναγός συνελήφθη σε στρατόπεδο ελεφάντων στο Rawai, Mueang Phuket.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβε έναν 35χρονο Ουκρανό σε ένα στρατόπεδο ελεφάντων στην οδό Wiset. Βρέθηκε ενώ ενεργούσε ως ξεναγός για Ρώσους τουρίστες.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες ότι ήταν παράνομος ξεναγός και ήταν αλλοδαπός που έκανε προστατευμένη εργασία (ξεναγός).

Το Phuket Express σημειώνει ότι οι ξεναγοί αποτελούν προστατευόμενο επάγγελμα στην Ταϊλάνδη και ότι οι άδειες εργασίας και οι βίζες δεν είναι διαθέσιμες σε αλλοδαπούς για αυτή τη δουλειά.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.