Θαλάσσια χελώνα γεννά 78 αυγά στο νησί στο Phang Nga

Phang Nga -

Μια μητέρα θαλάσσια χελώνα γέννησε 78 αυγά σε ένα νησί στο Phang Nga.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Similan κ. Dome Jansuwan είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα περιπολούσαν στο νησί Meang στην περιοχή του εθνικού πάρκου. Βρήκαν ίχνος μητέρας θαλάσσιας χελώνας στην παραλία με τη φωλιά. Μέσα στη φωλιά βρήκαν συνολικά 78 αυγά θαλάσσιας χελώνας.

Τα αυγά μεταφέρθηκαν σε ασφαλέστερη περιοχή στην παραλία όπου το θαλασσινό νερό δεν μπορούσε να φτάσει στη φωλιά. Οι υπεύθυνοι του πάρκου δήλωσαν ότι τα μωρά θαλάσσιες χελώνες θα πρέπει να εκκολαφθούν σε περίπου 60 ημέρες.

Παρόμοιο άρθρο στο Πουκέτ:

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε αυγά σε μια παραλία στο Thalang, η οποία είναι η πρώτη φωλιά δερμάτινης θαλάσσιας χελώνας στο Πουκέτ φέτος.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.