Ο πωλητής χυμών Kratom συνελήφθη στο Thalang

Thalang -

Ένας πωλητής χυμού Kratom συνελήφθη σε ένα τοπικό παντοπωλείο στην υποσυνοικία Sakoo.

Οι αξιωματικοί της περιοχής Thalang είπαν στο Phuket Express ότι την Τρίτη (20 Φεβρουαρίουth) επιθεώρησαν ένα τοπικό παντοπωλείο κοντά στο Ναό Nai Yang στο Sakoo. Εκεί συνέλαβαν τον άνδρα ιδιοκτήτη παντοπωλείου (το όνομα και η ηλικία του δεν δόθηκαν από αστυνομικούς).

Ο έλεγχος ακολούθησε μετά από καταγγελίες ενδιαφερόμενων πολιτών. Του κατασχέθηκαν πολλά μπουκάλια που περιείχαν χυμό Kratom και μερικά σε τεράστιες κατσαρόλες.

Η αστυνομία προειδοποιεί τα τοπικά παντοπωλεία στο Πουκέτ και την Ταϊλάνδη ότι ο χυμός Kratom αναφέρεται ως ελεγχόμενο φυτικό προϊόν και κάθε τέτοιο ελεγχόμενο φυτικό προϊόν πρέπει να λάβει άδεια από την Ταϊλανδική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων πριν από την πώληση.

Ο χυμός Kratom δεν επιτρέπεται επίσης να είναι συστατικό ή να αναμιγνύεται σε άλλα τρόφιμα ή χυμούς για πώληση. Έτσι, ακόμη και ο καθαρός χυμός Kratom σε ένα μπουκάλι δεν μπορεί να πωληθεί, ειδικά σε δημόσιους δρόμους.

Όποιος παραβαίνει το νόμο μπορεί να τιμωρηθεί με φυλάκιση από έξι μήνες έως δύο χρόνια ή πρόστιμο από 5,000 μπατ έως 20,000 μπατ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.