Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης προβλέπει ακραίο καλοκαιρινό καύσωνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσει προς τα τέλη αυτού του μήνα, με ακραίο καύσωνα να προβλέπεται για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Οι θερμοκρασίες σε ορισμένες επαρχίες ενδέχεται να εκτοξευθούν στους 43-45°C, σημειώνοντας αύξηση 1-2°C σε σύγκριση με τα ρεκόρ του περασμένου έτους.

Από αυτήν την εβδομάδα, οι θερμοκρασίες στις ανώτερες περιοχές της Ταϊλάνδης πρόκειται να αυξηθούν, αν και οι ορεινές περιοχές στα βόρεια και βορειοανατολικά ενδέχεται να εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ψυχρότερες συνθήκες. Η χαμηλότερη Βόρεια, Βορειοανατολική, Κεντρική Πεδιάδα, συμπεριλαμβανομένης της Μεγάλης Μπανγκόκ και της Ανατολής αναμένεται να συσσωρευτεί σταδιακά θερμότητα, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Οι ημερήσιες θερμοκρασίες αυτή την εβδομάδα θα μπορούσαν να κορυφωθούν στους 35-38°C γύρω στις 4 μ.μ., με περιστασιακή ανακούφιση να αναμένεται μόνο κατά τις βροχερές ημέρες. Το τμήμα προειδοποίησε ότι ο φετινός καλοκαιρινός καιρός θα είναι ιδιαίτερα ζεστός, με ακραίες θερμοκρασίες που αναμένονται σε πολλές περιοχές κατά τους μήνες αιχμής Μάρτιο και Απρίλιο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.