Άνδρας συνελήφθη επειδή πούλησε πυροτεχνήματα στην παραλία Patong

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας συνελήφθη στην παραλία Patong για παράνομη πώληση πυροτεχνημάτων.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Κυριακή (18 Φεβρουαρίουth) συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Boonsueb, 50 ετών, από το Buriram. Συνελήφθη κοντά σε ξενοδοχείο στην παραλία Patong. Του κατασχέθηκαν 10 σετ πυροτεχνημάτων. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για πώληση πυροτεχνημάτων χωρίς άδεια.

Το Phuket Express σημειώνει ότι στην Ταϊλάνδη, τα πλωτά φανάρια και τα πυροτεχνήματα δεν επιτρέπεται να πυροδοτούνται δημόσια χωρίς άδεια. Όποιος παραβιάζει αυτόν τον κανόνα θα τιμωρείται με πρόστιμο μέχρι 60,000 μπατ ή/και φυλάκιση έως και τριών ετών.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.