Η φωτιά καταστρέφει το σπίτι στο Wichit

Wichit-

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε ένα σπίτι στο Wichit. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά σε σπίτι στο Soi Thep Anusorn στο Wichit του Mueang Phuket τη Δευτέρα (12 Φεβρουαρίου). Έφτασαν στο σπίτι με δύο πυροσβεστικά οχήματα για να διαπιστώσουν ότι το κτίριο φλέγεται έντονα. Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά.

Το εσωτερικό του σπιτιού καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή θάνατοι. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται και υπολογίζεται το κόστος των ζημιών.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.