Ο Baraku κατασχέθηκε από το Bar στο Thalang

Thalang -

Ένας διευθυντής μπαρ συνελήφθη με τέσσερα σετ Baraku, γνωστό και ως Shisha, σε ένα μπαρ στο Cherng Talay.

Οι αξιωματικοί της περιοχής Thalang εισέβαλαν σε ένα άγνωστο μπαρ στο Cherng Talay. Πολλοί ξένοι πελάτες βρέθηκαν να χρησιμοποιούν το Baraku. Ο διευθυντής του μπαρ συνελήφθη με τέσσερα σετ Baraku. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Cherng Talay.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή καπνού απλήρωτου φόρου και παράνομη πώληση απαγορευμένων εισαγόμενων ειδών (Μπαρακού και ηλεκτρονικά τσιγάρα). Το όνομα του διευθυντή του μπαρ και του μπαρ δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από τους αξιωματικούς. Το Shisha, ή αλλιώς Baraku, είναι παράνομο στην Ταϊλάνδη.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.