Η δερμάτινη θαλάσσια χελώνα βάζει την πρώτη φωλιά της χρονιάς στην παραλία του Thalang

Πουκέτ -

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε αυγά σε μια παραλία στο Thalang, η οποία είναι η πρώτη φωλιά δερμάτινης θαλάσσιας χελώνας στο Πουκέτ φέτος.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (14 Φεβρουαρίουth) ειδοποιήθηκαν από το προσωπικό του ξενοδοχείου στην υποπεριφέρεια Mai Khao ότι βρήκαν τα ίχνη μιας θαλάσσιας χελώνας που γεννούσε αυγά στην παραλία Mai Khao.

Το DMCR έφτασε στην παραλία για να βρει τα ίχνη μιας μητέρας δερμάτινης θαλάσσιας χελώνας πλάτους περίπου 2 μέτρων. Η φωλιά της χελώνας βρέθηκε να περιέχει δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας.

Η περιοχή δεν επηρεάστηκε από το θαλασσινό νερό ή τις κακές καιρικές συνθήκες και η φωλιά προστατεύεται και παρακολουθείται μέχρι να εκκολαφθούν τα αυγά από τις αρμόδιες αρχές. Ο αριθμός των αυγών δεν μετρήθηκε. Το DMCR δήλωσε ότι τα μωρά θαλάσσιες χελώνες θα πρέπει να εκκολαφθούν σε περίπου 60 ημέρες.

Παρόμοιο άρθρο:

Μια μητέρα θαλάσσια χελώνα Olive Ridley γέννησε αυγά σε μια παραλία στο Πουκέτ τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.