Οκτώ παίκτες συνελήφθησαν στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Οκτώ παίκτες συνελήφθησαν σε στρατόπεδο εργασίας στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (14 Φεβρουαρίουth) έκαναν έφοδο σε ένα στρατόπεδο εργασίας στον δρόμο Ratcha Pata Nusorn. Οκτώ παίκτες βρέθηκαν να παίζουν τζόγο.

Ο κ. Min Par Si, υπήκοος της Μιανμάρ, παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι φιλοξένησε τους αγώνες τυχερών παιχνιδιών. Από αυτούς κατασχέθηκαν ζάρια και 3,300 μπατ μετρητά. Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.