ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βρέθηκε η σορός του αγνοούμενου Βρετανού μετά από ατύχημα με καγιάκ στο Surat Thani

Surat Thani -

A Ο Βρετανός τουρίστας που είχε χαθεί μετά από ατύχημα με καγιάκ στο φράγμα Rajjaprabha στην περιοχή Baan Ta Khun βρέθηκε τραγικά νεκρός.

Προηγούμενη ιστορία:

Αξιωματούχοι είπαν ότι ο κ. Gowribalan Shanghaman, 24, Βρετανός υπήκοος αναφέρθηκε ότι έπεσε από το καγιάκ του στα νερά του φράγματος νωρίς την Κυριακή 11 Φεβρουαρίουth, πυροδοτώντας επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Surat Thani είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (14 Φεβρουαρίουth) το σώμα του κ. Gowribalan Shanghaman, 24, Βρετανού υπηκόου βρέθηκε να επιπλέει στο φράγμα Rajjaprabha. Το σώμα του ανασύρθηκε πριν μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματούχοι του Σουράτ Τάνι ήταν σε επαφή με τη βρετανική πρεσβεία και τους συγγενείς του νεκρού.

Το TPN media εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους φίλους και την οικογένεια του κ. Shanghaman.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.