Συνελήφθη ο κλέφτης του πλυντηρίου της Patong

Πατόνγκ –

Ένας καταζητούμενος κλέφτης πλυντηρίων συνελήφθη αφού έκλεψε πολλά ρούχα από ένα πλυντήριο στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (13 Φεβρουαρίουth) συνέλαβαν έναν άνδρα ύποπτο, ηλικίας 30 ετών. Άλλα προσωπικά στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Patong. Του κατασχέθηκαν πολλά κλεμμένα ρούχα.

Το Σάββατο (10 Φεβρουαρίουth), ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος πλυντηρίων στην οδό Phang Mueang Sai Kor υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Patong. Οι πελάτες είχαν πει προηγουμένως στον ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι τα ρούχα τους είχαν κλαπεί. Πλάνα CCTV στο κατάστημα έδειξαν ότι τα ξημερώματα ένας άνδρας πήρε ρούχα που δεν του ανήκαν από το κατάστημα.

Η αστυνομία της Πατόνγκ εντόπισε τον ύποπτο από πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης κοντά πριν συλληφθεί. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.