ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η παραλία Freedom καθαρίστηκε από ομπρέλες κρεβατιού παραλίας

Πατόνγκ –

Η διάσημη παραλία της Ελευθερίας έχει πλέον καθαριστεί από τις ομπρέλες κρεβατιού παραλίας, προετοιμάζοντας την ανακήρυξή της ως «Δάσος Αναψυχής».

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ομπρέλες Beach Bed βρέθηκαν σε όλη την παραλία Freedom στο Patong, η οποία είναι μια περιοχή προστασίας της φύσης και του περιβάλλοντος.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ, Sophon Suwannarat, είπε στο Phuket Express ότι η παραλία Freedom είναι ευθύνη του Τμήματος Δασών. Εξαρτάται από το τμήμα να θεσπίσει επίσημα το έργο «Δάσος Αναψυχής». Εθελοντές Άμυνας και Αστυνομία περιπολούν τώρα στην παραλία για να φροντίσουν για την ασφάλεια των τουριστών.

Ο διευθυντής του Κέντρου Δασών του Πουκέτ κ. Paisarn Noopichai είπε στο Phuket Express ότι η Freedom Beach βρίσκεται τώρα στη διαδικασία προετοιμασίας να γίνει μια περιοχή «Δάσος Αναψυχής». Ωστόσο, οι χειριστές ακτών απαγορεύεται πλέον να διεξάγουν δραστηριότητες όπως η λειτουργία εστιατορίων και η λειτουργία ομπρελών κρεβατιού στην παραλία.

Αυτό περιλαμβάνει τη λεγόμενη «γκρίζα περιοχή» της μεταφοράς ομπρελών και ξαπλώστρων στην παραλία από άλλες περιοχές. Επίσης απαγορεύεται το αλκοόλ στην παραλία για να αποθαρρύνονται οι συγκεντρώσεις και τα πάρτι.

Η ιδέα της περιοχής Recreation Forest είναι να δούμε ουσιαστικά την παραλία στο φυσικό της περιβάλλον και να την απολαύσουμε όπως την ήθελε η φύση, χωρίς εστιατόρια, ξαπλώστρες, αλκοόλ ή άλλες πτυχές του πολιτισμού, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.