Επτά Ταϊλανδοί τουρίστες διασώθηκαν μετά την ανατροπή σκάφους στο Κράμπι

Κράμπι –

Επτά Ταϊλανδοί τουρίστες διασώθηκαν μετά την ανατροπή μιας λέμβου στο Άο Νανγκ.

Η αστυνομία του Ao Nang είπε στο Phuket Express ότι την Κυριακή (11 Φεβρουαρίουth), ένα σκάφος με μακριά ουρά ανατράπηκε 300 μέτρα από το νησί Χονγκ.

Η αστυνομία του Ao Nang ενημερώθηκε από το Εθνικό Πάρκο Than Bok Khorani ότι το σκάφος μετέφερε συνολικά εννέα Ταϊλανδούς τουρίστες σε ψάρεμα. Αρχικά αναφέρθηκε ψευδώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν Κινέζοι τουρίστες. Δύο από τα εννέα άτομα κατέληξαν να είναι μέλη του πληρώματος.

Το σκάφος χτυπήθηκε από μεγάλα κύματα πριν ανατραπεί. Ένα άλλο ψαροκάικο έσωσε όλους τους επιβαίνοντες. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή θάνατοι.

Τα ονόματα του καπετάνιου και του μέλους του πληρώματος δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρμόδιες αρχές και δεν ήταν σαφές εάν θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον τους για το ατύχημα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.