Φωτιά καταστρέφει αυτοκίνητο στην Καμάλα

Καμάλα -

Φωτιά προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Καμάλα.

Οι πυροσβέστες της Καμάλα ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά την Κυριακή (11 Φεβρουαρίουth) στις 7:30 μ.μ. κοντά σε ένα σπίτι στο Baan Bang Wan στην Καμάλα. Έφτασαν στο σημείο με ένα πυροσβεστικό όχημα για να εντοπίσουν ένα σεντάν που φλεγόταν έντονα. Χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Το σεντάν καταστράφηκε ολοσχερώς.

Κάτοικοι της περιοχής είπαν στο Phuket Express ότι κάποιος είχε κόψει γρασίδι πριν κάψει το γρασίδι σε μια κοντινή περιοχή. Έπνεε δυνατός άνεμος και σπινθήρες από τη φωτιά έφτασαν στο σεντάν και γρήγορα πήρε φωτιά.

Δεν ήταν σαφές εάν οι πυρκαγιές θα εντοπιστούν και θα θεωρηθούν νομικά υπεύθυνοι για τη φωτιά και τις ζημιές.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.