Εκκολάπτονται πενήντα δύο μωρά θαλάσσιες χελώνες με δερμάτινη πλάτη στην παραλία Phang Nga

Phang Nga -

Πενήντα δύο μωρά δερμάτινες θαλάσσιες χελώνες εκκολάφθηκαν σε μια παραλία και επέστρεψαν στη θάλασσα στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express αυτή την εβδομάδα ότι 52 μωρά δερμάτινες θαλάσσιες χελώνες είχαν εκκολαφθεί από μια φωλιά στην παραλία Tha Rai.

Στη συνέχεια, τα μωρά χελωνάκια έσπευσαν στο νέο τους σπίτι στη θάλασσα. Η μητέρα δερμάτινη θαλάσσια χελώνα είχε γεννήσει τα αυγά της τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.