Οι βασιλικοί της Ταϊλάνδης σηματοδοτούν την επερχόμενη Ημέρα Makha Bucha και την Κινεζική Πρωτοχρονιά

Μπανγκόκ -

Στις 07:35 π.μ., στις 10 Φεβρουαρίου 2024, οι Βασιλικές τους Μεγαλειότητες, ο Βασιλιάς Vajiralongkorn και η βασίλισσα Suthida προχώρησαν στη βίλα Ambara, στο παλάτι Dusit, στην Μπανγκόκ, για να πραγματοποιήσουν τελετουργίες ως μέρος της Ημέρας Makha Bucha και του φεστιβάλ της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της βουδιστικής τελετής, η Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς άναψε κεριά και μπαστούνια, στη συνέχεια τα πρόσφερε στο Αποτύπωμα του Βούδα σύμφωνα με τις βασιλικές παραδόσεις σε διάφορους ναούς.
Οι ναοί περιελάμβαναν τους Wat Phra Sri Rattana Satsadaram, Wat Bowonniwet Vihara, Wat Benchamabophit Dusitvanaram, Wat Ratchabophit Sathit Maha Simaram, Wat Ratchapradit Sathitmahasimaram, Bangkok και Wat Nives Dhammaprachit, Phrathayaon.
Στη συνέχεια, στις 08:01 π.μ., οι Μεγαλειότητες τους ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα κατέβηκαν στον μπροστινό χώρο της βίλας Ambara, ή της βασιλικής έπαυλης, για να συμμετάσχουν στην επίδοση των πλακών για το φεστιβάλ της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς.
Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, η Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς και η Αυτή η Βασιλική Μεγαλειότητα η Βασίλισσα έκαψαν ασημένιο χαρτί και χρυσό χαρτί ανάλογα με την περίσταση και στη συνέχεια ανέβηκαν στη βίλα Ambara.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/