ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κινέζος τουρίστας στην Πατόνγκ που είπε ψέματα ότι ένας ταξιτζής του έκλεψε τα χρήματά του χρεώθηκε για αναφορά ψευδών πληροφοριών

Πατόνγκ –

Ένας Κινέζος τουρίστας κατηγορήθηκε ότι ανέφερε ψευδείς πληροφορίες στους αξιωματικούς επιβολής του νόμου, αφού είπε ψέματα για υποτιθέμενη κλοπή 20,000 μπατ από έναν αναβάτη ταξί μοτοσικλέτας στην Πατόνγκ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας Κινέζος τουρίστας συνελήφθη να λέει ψέματα για υποτιθέμενη κλοπή 20,000 μπατ από έναν αναβάτη μοτοσικλέτας ταξί στην Πατόνγκ πριν ομολογήσει αργότερα το ψέμα στην αστυνομία.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express το βράδυ της Πέμπτης (8 Φεβρουαρίου) ότι ο Κινέζος τουρίστας παραδέχτηκε ότι επινόησε την ιστορία επειδή νόμιζε ότι μπορούσε να ζητήσει τις «ζημιές» ως αποζημίωση για τον χρόνο και την απογοήτευσή του. Είχε στεναχωρηθεί με αυτό που πίστευε ότι ήταν ένα υψηλό κόμιστρο για μια βόλτα με ταξί, σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στα εκατό μπατ. (Τρία δολάρια ΗΠΑ)

Ο Κινέζος τουρίστας και ο οδηγός ταξί μάλωναν για την τιμή του ταξί για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξοργίζοντας τον Κινέζο, ο οποίος στη συνέχεια αποφάσισε να φτιάξει την ιστορία και να καλέσει την αστυνομία για να «επιστρέφει» στον οδηγό. Αυτή ήταν μια κακή απόφαση, καθώς το CCTV έδειξε γρήγορα ότι δεν υπήρχε εμφανής κλοπή και αργότερα ο τουρίστας, υπό την πίεση του βίντεο CCTV, παραδέχτηκε το ψέμα.

Ο Κινέζος τουρίστας αντιμετωπίζει κατηγορίες για καταγγελία ψευδών στοιχείων σε αστυνομικούς. Δεν φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμιση αυτή τη στιγμή, εκτός εάν ο οδηγός ταξί καταθέσει νέες νομικές κατηγορίες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.