Συνελήφθησαν δύο Νιγηριανοί που υπερέβαιναν τη διαμονή τους και μια Ταϊλανδέζα για ρομαντική απάτη στο Πουκέτ, βρέθηκε επίσης κοκαΐνη

Πουκέτ -

Συνελήφθησαν δύο Νιγηριανοί άντρες που είχαν υπερβεί την παραμονή τους που βρέθηκαν να κατέχουν κοκαΐνη και μια Ταϊλανδή στο Thalang για υποτιθέμενη συμμετοχή σε ρομαντική απάτη.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (8 Φεβρουαρίουth) συνέλαβαν τον καταζητούμενο Ταϊλανδό ύποπτο, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κα Kanyanat, 32 ετών, σε μια πολυκατοικία στην υποσυνοικία Thep Krasattri.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από το επαρχιακό δικαστήριο Samut Prakan. Κατηγορείται για απάτη με την εισαγωγή παραμορφωμένων πληροφοριών σε σύστημα υπολογιστή.

Η αστυνομία συνέλαβε επίσης δύο Νιγηριανούς άνδρες στο σπίτι. Ένας από αυτούς είχε 1,401 ημέρες υπέρβασης. Του βρέθηκαν 8 γραμμάρια κοκαΐνης και ο άλλος άνδρας είχε παραμονή 1,728 ημερών.

Οι Νιγηριανοί άντρες παραδέχτηκαν ότι συμμετείχαν σε μια ρομαντική συμμορία απάτης που περιελάμβανε να αφήσουν γυναίκες της Ταϊλάνδης να ανοίξουν λογαριασμούς για αυτούς. Αφού έλαβαν χρήματα από θύματα της Ταϊλάνδης, μετέφεραν χρήματα στον επικεφαλής μιας συμμορίας ερωτικής απάτης στη Νιγηρία. Πουλούσαν επίσης κοκαΐνη σε ξένους τουρίστες ως δεύτερη δουλειά τους.

Τα ονόματα των Νιγηριανών υπόπτων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Και οι τρεις ύποπτοι παρέμειναν υπό κράτηση από τις αρχές επιβολής του νόμου της Ταϊλάνδης μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.