Η κυβέρνηση προωθεί τον διασυνοριακό τουρισμό της Ταϊλάνδης σε πέντε χώρες της ASEAN

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η κυβέρνηση υποστηρίζει την έναρξη της συνεργασίας και την ενίσχυση των δυνατοτήτων στον ανταγωνιστικό τουριστικό τομέα στην περιοχή ASEAN, υιοθετώντας μια προσέγγιση ενιαίου προορισμού γνωστή ως «One Destination» και προωθώντας τον αμφίδρομο τουρισμό μέσω του έργου Cross-Border Tourism Drive που περιλαμβάνει την Ταϊλάνδη. Καμπότζη, Μαλαισία, Λάος και Βιετνάμ.

Οι προσπάθειες για την προώθηση της πρωτοβουλίας περιλαμβάνουν τη μελέτη βολικών και ασφαλών διαδρομών, την έρευνα πιθανών τοπικών τουριστικών προορισμών και τη διασφάλιση εγκαταστάσεων για αυτοοδηγούμενους τουρίστες κατά μήκος της διαδρομής.

Εκτός από τις συζητήσεις με τις προαναφερθείσες τέσσερις χώρες, η κυβέρνηση έχει συμμετάσχει σε διαλόγους με το Επιχειρηματικό Συμβούλιο ΗΠΑ-ASEAN (USABC) και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC) σχετικά με τη συνεργασία στον τουρισμό μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της Ταϊλάνδης και της ASEAN . Το WTTC τονίζει τη σημασία του ποιοτικού τουρισμού σε σχέση με την ποσότητα και τη βιώσιμη φύση του τουρισμού.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.