Άγνωστη γυναίκα αναβάτης πεθαίνει μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Rawai

Chalong -

Μια άγνωστη γυναίκα αναβάτης έχασε τη ζωή της μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Rawai.

Η αστυνομία του Chalong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 4:40 π.μ. σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2024, στον δρόμο Sai Yuan στην είσοδο του Σόι Σαββάτου στο Rawai. Στο σημείο έφτασαν μέλη έκτακτης ανάγκης για να διαπιστώσουν ότι η μηχανή στο μονοπάτι έπεσε σε κολόνα ρεύματος. Κοντά οι πρώτοι ανταποκριτές βρήκαν το σώμα μιας άγνωστης γυναίκας αναβάτη.

Η αστυνομία πίστευε ότι η γυναίκα εργαζόταν σε ένα μπαρ στο Rawai, αλλά δεν βρέθηκαν έγγραφα ταυτοποίησης μαζί της. Η σορός της μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για ταυτοποίηση. Η αστυνομία ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.