Αναβάτης από την Ολλανδία συνελήφθη για απερίσκεπτη οδήγηση, ανυπακοή στην αστυνομία στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας αναβάτης από την Ολλανδία συνελήφθη για αλόγιστη οδήγηση και ανυπακοή στους αστυνομικούς.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ανέλαβαν μια καταστολή παράνομων αναβατών μοτοσυκλετών κατά τη διάρκεια της οποίας συνέλαβαν έναν άνδρα αναβάτη από την Ολλανδία.

Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για οδήγηση χωρίς να λαμβάνει υπόψη την περιουσία και τη ζωή άλλων, ανησυχίες για την ασφάλεια, τσακωμούς/παρεμπόδιση αξιωματικών, παρακοή στις εντολές των αστυνομικών και αλόγιστη οδήγηση.

Ωστόσο, η αστυνομία της Patong δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες για τον αναβάτη ή λεπτομέρειες για το τι συνέβη πριν συλληφθεί.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.