Πολωνός συνελήφθη επειδή φέρεται να έκλεψε πάνω από 10,000 μπατ φαγητού και ποτών από σούπερ μάρκετ στο Πουκέτ

Rawai -

Ένας Πολωνός συνελήφθη αφού συνελήφθη να κλέβει φαγητά και ποτά αξίας 13,376 μπατ σε ένα σούπερ μάρκετ στο Ραβάι του Πουκέτ.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (7 Φεβρουαρίουth) συνέλαβαν έναν 49χρονο Πολωνό σε σούπερ μάρκετ στο Rawai.

Του κατασχέθηκαν ένα αβοκάντο (119 μπατ), ένα μπουκάλι μέλι (225 μπατ), ένα μπουκάλι μπύρα (119 μπατ), ένα μπουκάλι ελαιόλαδο (279 μπατ), δύο μπουκάλια ουίσκι (9,999 μπατ και 2,099 μπατ). , βούτυρο (254 μπατ) και κουτί τσαγιού (282 μπατ).

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της κλοπής. Το όνομά του δεν δόθηκε στη δημοσιότητα στον Τύπο ούτε οι συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις υποτιθέμενες ενέργειές του.

Ο ύποπτος δεν έδωσε δήλωση στα μέσα ενημέρωσης και δεν έγινε αμέσως γνωστό αν είχε δικηγόρο.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.