Πολλή φασαρία για το Elephant Pants στην Ταϊλάνδη

Τις τελευταίες μέρες διάφοροι πολιτικοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι της Ταϊλάνδης έχουν γίνει πρωτοσέλιδο, τουλάχιστον στις ειδήσεις στην ταϊλανδέζικη γλώσσα, με συνεπείς ενημερώσεις σχετικά με αυτό που αποκαλούν πιεστικό ζήτημα - Παντελόνι Elephant.

Συγκεκριμένα, οι ανησυχίες τους αφορούσαν τις παράνομες εισαγωγές του παντελονιού ελέφαντα από την Κίνα και το πώς οι Ταϊλανδοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι οι τιμές είναι χαμηλότερες από εκείνες των ταϊλανδέζικων παντελονιών ελέφαντα.

Η Ταϊλάνδη θεωρεί τα παντελόνια ελέφαντα, που συνήθως συναντούν οι τουρίστες και ιδιαίτερα οι ταξιδιώτες με σακίδιο, ως «ήπια δύναμη» και σύμβολο μόδας για τη χώρα. Λοιπόν, τουλάχιστον μερικοί υπάλληλοι της Ταϊλάνδης το κάνουν, δεν αγαπούν όλοι τα παντελόνια ελέφαντα ή πιστεύουν ότι είναι ιδιαίτερα μοντέρνα σύμφωνα με πρόσφατες αντικρουόμενες και ανεπιβεβαίωτες αναφορές από την Επιτροπή Μόδας της Ταϊλάνδης Soft Power.

Πράγματι, ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου έχουν συζητήσει εάν το παντελόνι ελέφαντα μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και μια πραγματική μαλακή δύναμη.

Ανεξάρτητα, για να είμαστε δίκαιοι, τα παντελόνια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους Ασιάτες τουρίστες και οι πωλήσεις ήταν ραγδαίες σύμφωνα με πολλούς Ταϊλανδούς πωλητές. Ωστόσο, οι αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με τα χαμηλής ποιότητας μη ταϊλανδέζικα knockoffs πλημμυρίζουν την αγορά ώθησαν την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης να αναλάβει δράση.

Μεταξύ άλλων μέτρων, η επιβολή του νόμου αναμένεται να εμπλακεί σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη για να διασφαλίσει ότι τα παντελόνια ελέφαντα που πωλούνται στα καταστήματα είναι Made in Thailand.

Η αντίδραση σε όλη τη φασαρία για τα παράνομα εισαγόμενα παντελόνια ελεφάντων ήταν ανάμεικτη και μάλιστα κωμική κατά καιρούς τις τελευταίες ημέρες, με κάποιους να δηλώνουν ότι είναι ένα σημαντικό ζήτημα που κοστίζει χρήματα σε πολλούς φτωχούς Ταϊλανδούς και άλλους να λένε ότι φαίνεται να είναι μια καταιγίδα. κατάσταση φλιτζάνι τσαγιού.

Τι νομίζετε; Φοράς παντελόνι ελέφαντα; Πιστεύεις ότι είναι της μόδας; Πες μας στο [προστασία μέσω email].

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.