Ένας άνδρας της Μιανμάρ συνελήφθη μετά από κλοπή μοτοσικλετών στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άνδρας της Μιανμάρ συνελήφθη στο Καρόν αφού έκλεψε πολλές μοτοσικλέτες στο Πουκέτ.

Η αστυνομία Karon είπε στο Phuket Express ότι την Κυριακή (4 Φεβρουαρίουth) συνέλαβαν τον κ. NYINYI HTWE, 32 ετών, υπήκοο Μιανμάρ. Συνελήφθη κοντά σε λόφο στην Κάτα. Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ τον Αύγουστο του περασμένου έτους, 2023, για κλοπή τη νύχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι είχε κλέψει πολλά μηχανάκια στο Πουκέτ. Έπαιρνε μοτοσικλέτες στις οποίες οι αναβάτες είχαν αφήσει τα κλειδιά στην ανάφλεξη και στη συνέχεια πουλούσε τις κλεμμένες μοτοσυκλέτες στο Phang Nga.

Παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.