Τουλάχιστον 67 μωρά δερμάτινες θαλάσσιες χελώνες εκκολάφθηκαν στην παραλία Phang Nga

Phang Nga -

Τουλάχιστον 67 μωρά δερμάτινες θαλάσσιες χελώνες εκκολάφθηκαν σε μια παραλία και επέστρεψαν στη θάλασσα στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο τουλάχιστον 67 μωρά δερμάτινες θαλάσσιες χελώνες εκκολάφθηκαν από μια φωλιά σε μια παραλία στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Khao Lampi Hat Thai Mueang. Τα μωρά χελωνάκια έσπευσαν στο νέο τους σπίτι στη θάλασσα. Η μητέρα θαλάσσια χελώνα είχε γεννήσει αυγά πριν από 58 ημέρες.

Το DMCR είπε ότι η μητέρα τους βρέθηκε τραγικά νεκρή αφού βρισκόταν μπλεγμένος σε ένα δίχτυ ψαρέματος γύρω από τη χελώνα που οι υπεύθυνοι του πάρκου πιστεύουν ότι είναι η αιτία θανάτου.

Συγγενεύων:

Μια τεράστια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα που βρέθηκε νεκρή μπλεγμένη σε δίχτυ ψαρέματος σε παραλία της συνοικίας Mueang της Ταϊλάνδης βρέθηκε με 136 αβγά μέσα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.