Η Ταϊλάνδη ετοιμάζεται για τον σημαντικό εορτασμό της κινεζικής Πρωτοχρονιάς, ελπίζει να τονώσει τον τουρισμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Ταϊλάνδη πρόκειται να υποδεχτεί τους τουρίστες για την κινεζική Πρωτοχρονιά με μεγαλειώδεις εορτασμούς σε όλη τη χώρα, ειδικά στην Chinatown της Μπανγκόκ, όπου προγραμματίζονται εορτασμοί για τον εορτασμό του Έτους του Δράκου.

Η εκδήλωση, που περιγράφεται ως ένα μείγμα παραδοσιακής κινεζικής κουλτούρας και ταϊλανδέζικου στυλ, αναμένεται να προσελκύσει μεγάλα πλήθη με μια σειρά από δραστηριότητες, παραστάσεις και τοπικές σπεσιαλιτέ. Οργανωμένος με την υποστήριξη της Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης (TAT), των τοπικών επιχειρήσεων και των αρχών επιβολής του νόμου, ο εορτασμός αναμένεται να προσφέρει μια χαρούμενη και ασφαλή εμπειρία τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες, με περίπου 1,200 αστυνομικούς σε υπηρεσία.

Ο 25ος εορτασμός της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς στην Chinatown έχει προγραμματιστεί για τις 10 και 11 Φεβρουαρίου, με επίσημη τελετή έναρξης από την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Maha Chakri Sirindhorn. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν παραδοσιακούς χορούς δράκων και λιονταριών και πολιτιστικές παραστάσεις από την αυτόνομη περιοχή Xinjiang της Κίνας και την επαρχία Fujian. Άλλοι σημαντικοί προορισμοί στην Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένων των Nakhon Sawan, Ratchaburi, Songkhla, Suphan Buri και Chiang Mai, φιλοξενούν επίσης εκδηλώσεις για τον εορτασμό της περίστασης.

Η TAT αναμένει ότι οι εορτασμοί θα προσελκύσουν πάνω από 3 εκατομμύρια Ταϊλανδούς και διεθνείς τουρίστες, δημιουργώντας σημαντικά έσοδα. Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Sudawan Wangsuphakijkosol σημείωσε μια αναμενόμενη αύξηση τουριστών από την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν, αποδίδοντας την αύξηση στην πολιτική απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης της Ταϊλάνδης και στη βελτίωση της διαθεσιμότητας πτήσεων.

Η εισροή Κινέζων τουριστών υποστηρίζεται από στοιχεία από το Alipay+ και Ctrip.com, υποδηλώνοντας έντονο ενδιαφέρον για επίσκεψη στην Ταϊλάνδη κατά τη διάρκεια του Σεληνιακού Νέου Έτους. Η αναφορά της Agoda επιβεβαιώνει περαιτέρω τη δημοτικότητα της Ταϊλάνδης ως διεθνούς προορισμού πόλης για την περίοδο των διακοπών.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.