Δεκαέξι παίκτες συνελήφθησαν στο Thalang

Thalang -

Δεκαέξι παίκτες συνελήφθησαν σε τοπικό άντρο τυχερών παιχνιδιών στην περιοχή Thalang.

Μια ομάδα από την Αστυνομία της Περιφέρειας 8 και την Αστυνομία Thalang έκανε έφοδο σε ένα τοπικό άντρο τυχερών παιχνιδιών σε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Pa Klok το βράδυ της Παρασκευής (2 Φεβρουαρίου). Δεκαέξι ντόπιοι τζογαδόροι συνελήφθησαν με πολλά τοπικά τυχερά παιχνίδια (που ονομάζονται ψάρια γαρίδας στις τοπικές διαλέκτους). Κατασχέθηκαν από την ομάδα τυχερά παιχνίδια και 18,510 μπατ σε μετρητά.

Η ομάδα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για συμμετοχή σε παράνομο τζόγο. Ένα από τα μέλη της ομάδας που αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κ. Monpriya, 53 ετών, αντιμετωπίζει πρόσθετες κατηγορίες για λειτουργία παράνομου τζόγου και επιπλέον η κα Malaiphon, 49 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες για την ηγεσία του παράνομου τζόγου.

Αυτό συνεχίζει αυτό που φαίνεται να είναι μια πρόσφατη τάση πάταξης του τζόγου στο Πουκέτ, όπως αναφέραμε προηγουμένως εδώ.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.