ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πέντε αλλοδαποί ύποπτοι φέρονται να προσπάθησαν να εκβιάσουν Ρώσους στο Πουκέτ υπό κράτηση

Πουκέτ -

Πέντε αλλοδαποί ύποπτοι κρατούνται υπό κράτηση αφού φέρεται να ενεπλάκησαν σε απόπειρα εκβίασης σε ζευγάρι Ρώσων για κρυπτονόμισμα.

Η προηγούμενη ιστορία μας

Μια ομάδα Ρώσων ανδρών φέρεται να απείλησε ένα ζευγάρι Ρώσων και τους μετέφερε σε ένα φορτηγό παρά τη θέλησή τους για να προσπαθήσουν να τους εκβιάσουν για 30 εκατομμύρια μπατ σε Bitcoins στο Πουκέτ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι πέντε άνδρες αλλοδαποί ύποπτοι βρίσκονται τώρα υπό κράτηση. Δύο από αυτούς πιάστηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Η αστυνομία κατονόμασε μόνο τον τελευταίο ύποπτο που κρατήθηκε ως τον κ. Άλαν. Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μαχαίρι και ένα ψαλίδι στο SUV του. Έχει αναφερθεί από το Associated Thai Press ότι είναι αυτός που διέταξε την απόπειρα εκβίασης στο ζευγάρι των Ρώσων. Συνελήφθη σε μαγαζί με μασάζ στην Πατόνγκ.

Και οι πέντε αλλοδαποί ύποπτοι δεν έχουν κάνει δηλώσεις και μέχρι την ώρα του Τύπου φέρεται να μην μιλούν καθόλου με τις αρχές επιβολής του νόμου. Η αστυνομία συλλέγει περισσότερα στοιχεία προκειμένου να μπορέσει να ζητήσει περαιτέρω νομικές ενέργειες για τους υπόπτους.

Δεν έγινε γνωστό εάν κάποιος από τους υπόπτους είχε άμεση νομική εκπροσώπηση ή αν αναζητούσε δικηγόρο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.