Είκοσι ένας παίκτες συνελήφθησαν στο Πουκέτ για τζόγο σε κοκορομαχία

Πουκέτ -

Είκοσι ένα άτομα συνελήφθησαν στη Ρασάντα αφού βρέθηκαν να παρακολουθούν πρόγραμμα κοκορομαχίας και να παίζουν τυχερά παιχνίδια.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι από το περιφερειακό γραφείο της πόλης του Πουκέτ είπαν στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αυτοί και η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ συνέλαβαν 21 υπόπτους σε ένα σπίτι στην υποπεριφέρεια Rassada, Mueang Phuket.

Βρέθηκαν να παρακολουθούν έναν αγώνα κοκορομαχίας σε τηλεόραση και να παίζουν τυχερά παιχνίδια. Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συμμετοχή σε παράνομο τζόγο (κοκορομαχία μέσω τηλεόρασης).

Το Phuket Express σημειώνει ότι η Ταϊλάνδη έχει μερικούς από τους αυστηρότερους νόμους στον κόσμο σχετικά με τον τζόγο και ακόμη και ο ιδιωτικός τζόγος στο σπίτι είναι Cockfighting, ωστόσο, είναι νόμιμος στην Ταϊλάνδη και θεωρείται πολιτιστική κληρονομιά, παρά τις πολλές προσπάθειες από διάφορες ομάδες για τα δικαιώματα των ζώων, οι περισσότερες από αυτές όντας δυτικές ΜΚΟ, να απαγορεύσουν την πρακτική.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.