Ο αναβάτης πεθαίνει μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Kathu

Kathu -

Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας διαπιστώθηκε ο θάνατος στο σημείο μετά από σύγκρουση με τη μοτοσικλέτα του σε μια στροφή στο Kathu.

Η αστυνομία του Kathu ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το πρωί της Πέμπτης (1 Φεβρουαρίουst) στις 5:00 π.μ. στον δρόμο Wichit Songkram μπροστά από τον ναό Kathu.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σώμα του κ. Sutthisak Ketkhao, 33, από το Trang, στο δρόμο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και καλυμμένο με αίμα. Κοντά βρέθηκε το κατεστραμμένο μηχανάκι του.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ο μοτοσικλετιστής οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα πριν χάσει τον έλεγχο στην στροφή. Το κεφάλι του συγκρούστηκε με τον δρόμο και δεν φορούσε προστατευτικό κράνος μοτοσικλέτας.

Η αστυνομία ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.