Ξένη τουρίστρια φέρεται να κακοποιήθηκε από άνδρα στην τουαλέτα του τερματικού σταθμού λεωφορείων του Πουκέτ – Βίντεο

Πουκέτ -

Μια ξένη τουρίστρια φέρεται να κακοποιήθηκε από έναν άνδρα μέσα σε μια τουαλέτα στον τερματικό σταθμό λεωφορείων του Πουκέτ.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε από έναν καλό Σαμαρείτη για το περιστατικό στις 5:00 π.μ. της Τετάρτης (31 Ιανουαρίουst) στο νέο τερματικό σταθμό λεωφορείων του Πουκέτ στην οδό Thep Krasattri στην υποπεριοχή Rassada, Mueang Phuket.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία για να βρει τον άγνωστο καλό Σαμαρείτη. Ένας ξένος τουρίστας του είχε ζητήσει βοήθεια. Ο τουρίστας είπε ότι ένας άντρας είχε μπει στη γυναικεία τουαλέτα και προσπάθησε να την κακοποιήσει.

Το βίντεο από το CCTV που τραβήχτηκε στο σημείο δείχνει έναν μοναχό να τρέχει στην τουαλέτα αφού άκουσε κάποιον να ουρλιάζει για βοήθεια. Ένας άντρας με πετσέτα βγήκε έξω πριν τρέξει έξω η άγνωστη αλλοδαπή τουρίστρια.

Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας ήταν μέλος του προσωπικού σε εταιρεία λεωφορείων και τον αναζητούν. Ωστόσο, ο μοναχός και ο τουρίστας δεν βρίσκονταν στο σημείο όταν έφτασε η αστυνομία. Η τουρίστρια φέρεται να είχε ήδη φύγει με προορισμό το νησί Phan Ngan στο Surat Thani, αλλά η αστυνομία προσπαθούσε να την εντοπίσει για να μιλήσει μαζί της.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.