Το αεροδρόμιο Suvarnabhumi αναμένει αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά τη διάρκεια της κινεζικής Πρωτοχρονιάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Suvarnabhumi προβλέπει συνολικά 2.36 εκατομμύρια επιβάτες που ταξιδεύουν μέσω του αεροδρομίου κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ κινεζικής Πρωτοχρονιάς από τις 4 έως τις 16 Φεβρουαρίου, κατά μέσο όρο περίπου 182,000 άτομα την ημέρα.

Το αεροδρόμιο εκτιμά ότι αυτό περιλαμβάνει 1.94 εκατομμύρια διεθνείς επιβάτες, αφίξεις και αναχωρήσεις, και περίπου 417,000 επιβάτες εσωτερικού, σημειώνοντας αύξηση 32.73% σε σχέση με το περσινό φεστιβάλ.

Το αεροδρόμιο αναμένει επίσης σχεδόν 13,000 πτήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κατά μέσο όρο 990 πτήσεις την ημέρα, αύξηση 19.99% από την προηγούμενη κινεζική Πρωτοχρονιά. Αυτό περιλαμβάνει 10 αεροπορικές εταιρείες που ζητούν πρόσθετες πτήσεις και υπηρεσίες τσάρτερ, συνολικά 226 πτήσεις.

Οι τρεις πρώτες αεροπορικές εταιρείες που ζητούν τις περισσότερες επιπλέον πτήσεις, αφίξεις και αναχωρήσεις, είναι η Bangkok Airways με 73 πτήσεις, η Thai Vietjet με 42 πτήσεις και η Shanghai Airlines με 26 πτήσεις, παρουσιάζοντας αύξηση 91.53% από το προηγούμενο έτος.

Επιπλέον, το αεροδρόμιο Suvarnabhumi εφαρμόζει την πολιτική του Υπουργείου Μεταφορών για τη διευκόλυνση των ταξιδιών κατά την κινεζική Πρωτοχρονιά. Αυτό περιλαμβάνει την προετοιμασία διερμηνέων κινεζικής γλώσσας για την υποστήριξη κρατικών υπηρεσιών ή αεροπορικών εταιρειών κατόπιν αιτήματος, συντονισμό με τους φορείς εκμετάλλευσης καταστημάτων και εστιατορίων για τη δημιουργία πινακίδων κινεζικής γλώσσας για τη διευκόλυνση της χρήσης της υπηρεσίας για τους Κινέζους επιβάτες και τη διασφάλιση της μέγιστης αποτελεσματικότητας στη διευκόλυνση των επιβατών.

Το αεροδρόμιο ενθαρρύνει επίσης τους επιβάτες να χρησιμοποιούν το αυτοματοποιημένο σύστημα check-in και το αυτοματοποιημένο σύστημα απόθεσης αποσκευών, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση στους επιβάτες να κάνουν check-in και να φορτώνουν τις αποσκευές τους χωρίς να περιμένουν στα γκισέ των αεροπορικών εταιρειών.

Επιπλέον, οι επιβάτες καλούνται να ελέγξουν την εφαρμογή για κινητά «SAWASDEE by AOT», η οποία βοηθά τους επιβάτες να προγραμματίζουν εύκολα τα ταξίδια τους και να έχουν πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες αεροδρομίου για μεγαλύτερη άνεση και ταχύτητα.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.