Η δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γεννά αυγά στην παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Μια μητέρα δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (30 Ιανουαρίουth) ένας ντόπιος βρήκε μια μητέρα δερμάτινη θαλάσσια χελώνα να γεννά αυγά στην παραλία Tha Rai στην υποσυνοικία Na Toei.

Το DMCR βρήκε αυγά μέσα στη φωλιά, αλλά ο αριθμός των αυγών δεν απελευθερώθηκε από την ώρα του τύπου. Έκαναν έναν προσωρινό φράχτη για να μην ενοχλούνται τα αυγά από άλλα ζώα. Η περιοχή δεν επηρεάστηκε από το θαλασσινό νερό. Το DMCR δήλωσε ότι τα μωρά θαλάσσιες χελώνες θα πρέπει να εκκολαφθούν σε περίπου 60 ημέρες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.