Ξένος αναβάτης προσπαθεί να σπάσει την αλυσίδα ασφαλίζοντας παράνομα παρκαρισμένη μοτοσυκλέτα στο Πουκέτ – Βίντεο

Πουκέτ -

Ένας αλλοδαπός αναβάτης μοτοσικλέτας συνελήφθη στην προσπάθειά του να σπάσει μια αλυσίδα που ασφάλιζε την παράνομα παρκαρισμένη μηχανή του στην πόλη του Πουκέτ.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (30 Ιανουαρίουth) ότι το περιστατικό συνέβη στις 23 Ιανουαρίουrd αλλά έγινε viral στα social media αυτή την εβδομάδα. Ένας ανήσυχος πολίτης κατέγραψε βίντεο με τον αλλοδαπό αναβάτη να προσπαθεί να σπάσει την αλυσίδα που κλείδωσε τη ρόδα της μοτοσικλέτας του ενώ ήταν σταθμευμένος σε ένα άσπρο-κόκκινο χώρο χωρίς πάρκινγκ.

Η Τροχαία της πόλης του Πουκέτ έφτασε γρήγορα στο σημείο. Η αστυνομία ζήτησε από τον αλλοδαπό αναβάτη να σταματήσει να προσπαθεί να σπάσει την αλυσίδα αλλά εκείνος συνέχισε να το κάνει. Δεν ήταν ξεκάθαρο αν θα μπορούσε να βγάλει εντελώς την αλυσίδα από τη μοτοσικλέτα, αλλά αργότερα εμφανίστηκε βίντεο που δείχνει ότι το έκανε.

Τον Ιανουάριο 24th, ο αλλοδαπός αναβάτης κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ. Του επιβλήθηκε πρόστιμο για στάθμευση σε χώρο χωρίς στάθμευση. Ωστόσο, τα προσωπικά στοιχεία του αλλοδαπού αναβάτη δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Ο ξένος αναβάτης είδε τον εαυτό του στο βίντεο και ζήτησε συγγνώμη από την αστυνομία και υποσχέθηκε να μην το ξανακάνει. Ζήτησε επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια ευκαιρία να είναι καλός τουρίστας στο μέλλον που ακολουθεί τους κανόνες κυκλοφορίας.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.