Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν με 3,430 χάπια Meth στο Thalang

Thalang -

Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν με 3,430 χάπια μεθαμφεταμίνης και 642 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Η συνοριακή αστυνομία είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο συνέλαβε δύο ύποπτους που ταυτοποιήθηκαν μόνο ως ο κ. Jaran 'Eak', 40 ετών από το Thalang και ο κ. Bamroong 'Long', 40 από το Buriram. Συνελήφθησαν κοντά σε μια λιμνοθάλασσα στην υποσυνοικία Sri Soonthorn.

Από αυτούς κατασχέθηκαν 3,430 χάπια μεθαμφεταμίνης και 642 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Κάποια από τα ναρκωτικά βρέθηκαν θαμμένα στο χώμα.

Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.