Η αστυνομία της Ταϊλάνδης προειδοποιεί τους αναβάτες μοτοσικλετών που οδηγούν κάτω από τρέιλερ στο Thalang – Βίντεο

Thalang -

Η Τροχαία προειδοποίησε τους απερίσκεπτους αναβάτες μοτοσικλετών που επέβαιναν κάτω από ένα τρέιλερ στο Cherng Talay.

Η Τροχαία του Cherng Talay είπε στο Phuket Express για το περιστατικό που έλαβε χώρα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο Cherng Talay Junction στο οποίο ένα φορτηγό τρέιλερ μετέφερε τσιμεντένιους στύλους και κινούνταν μέσα από ένα κίτρινο φως.

Όταν το φως έγινε κόκκινο, το τρέιλερ φορτηγό, ένα πολύ μακρύ όχημα είχε κολλήσει στα φανάρια στη διασταύρωση και το τρέιλερ εμπόδιζε πλέον την κυκλοφορία. Δύο άγνωστοι μοτοσικλετιστές, που έδειχναν να βιάζονται και περίμεναν να πάνε όταν τα φώτα άναψαν πράσινο αποφάσισαν να περάσουν κάτω από το τρέιλερ.

Η Τροχαία της Ταϊλάνδης είδε το περιστατικό πριν αποτρέψει άλλους αναβάτες μοτοσικλετών από το να κάνουν το ίδιο πράγμα που είναι πολύ επικίνδυνο. Προειδοποίησαν τους Ταϊλανδούς οδηγούς σε όλη την Ταϊλάνδη ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά ήταν επικίνδυνη και ανεύθυνη και ήλπιζαν ότι τίποτα τέτοιο δεν θα συνέβαινε ξανά.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.