Χοιρινό διασκορπισμένο στο δρόμο μετά από συντριβή τεσσάρων αυτοκινήτων στο Thalang

Thalang -

Χοιρινό βρέθηκε σκορπισμένο σε δρόμο μετά από τρακάρισμα τεσσάρων αυτοκινήτων στην περιοχή Thalang.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 10:00 τη Δευτέρα (29 Ιανουαρίου) στον κεντρικό δρόμο Thep Krasattri στην υποπεριφέρεια Thep Krasattri. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν δύο κατεστραμμένα φορτηγά, ένα σεντάν και ένα μίνι βαν στο δρόμο. Χοιρινό βρέθηκε σκορπισμένο στον δρόμο.

Ένας από τους οδηγούς φορτηγών, ο οποίος δεν κατονομάστηκε στον Τύπο, είπε στην αστυνομία του Thalang ότι οδηγούσε στη βόρεια λωρίδα. Επρόκειτο να αλλάξει από την αριστερή στη δεξιά λωρίδα αλλά υπήρχε άλλο όχημα κοντά. Στη συνέχεια έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του φορτηγού του προτού προσκρούσει σε ένα σεντάν που κατευθυνόταν προς την ίδια κατεύθυνση.

Το φορτηγό του διέσχισε την κεντρική κράτηση προτού προσκρούσει σε ένα άλλο φορτηγό που μετέφερε χοιρινό και ένα μίνι βαν στη λωρίδα με κατεύθυνση νότια. Τέσσερις επιβάτες μέσα στο μίνι βαν τραυματίστηκαν ελαφρά καθώς και οι άλλοι δύο οδηγοί.

Η αστυνομία Thalang συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω νομικές ενέργειες και δεν έχει δημοσιοποιήσει τα ονόματα κανενός εμπλεκόμενου μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.