Πυρκαγιά καταστρέφει κατάστημα μεταχειρισμένων στο Thalang, ζημιές περίπου 10 εκατομμυρίων μπατ

Thalang -

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε ένα κατάστημα μεταχειρισμένων στο Thalang με ζημιές που κόστισαν περίπου 10 εκατομμύρια μπατ.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 3:20 μ.μ. της Τρίτης (30 Ιανουαρίουth) σε ένα κατάστημα μεταχειρισμένων στην οδό Thep Krasattri στην υποσυνοικία Sri Soonthorn. Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν πολύ μαύρο καπνό και ότι η φωτιά ήταν πολύ φλεγόμενη.

Μικρό τμήμα του δρόμου αποκλείστηκε προσωρινά για τα πυροσβεστικά οχήματα. Χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά λόγω του ξηρού καιρού και των ισχυρών ανέμων. Ωστόσο, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στην κοντινή περιοχή.

Δύο άγνωστοι υπάλληλοι του καταστήματος και ένας πυροσβέστης τραυματίστηκαν ελαφρά. Οι υπάλληλοι είπαν στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι η φωτιά ξεκίνησε από το πίσω μέρος του καταστήματος, αλλά δεν ήταν σαφές πού ακριβώς. Το κόστος των ζημιών υπολογίζεται σε περίπου 10 εκατομμύρια μπατ και τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την ιατροδικαστική αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.