Ο Αυστραλός που παρέμεινε στο Πουκέτ τελικά επέστρεψε στο σπίτι

Πουκέτ-

Ένας Αυστραλός που παρέμεινε στη βίζα του επέστρεψε τελικά στο σπίτι του αφού αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα, λένε αξιωματούχοι του Πουκέτ.

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ειδοποιήθηκε ότι ένας μεθυσμένος αλλοδαπός βρισκόταν σε γκισέ δημοσίων σχέσεων στον τερματικό σταθμό διεθνών αναχωρήσεων του Διεθνούς Αεροδρομίου του Πουκέτ και αντιμετώπιζε προβλήματα φεύγοντας από την Ταϊλάνδη λόγω παραμονής και οικονομικών δυσκολιών. .

Αναγνωρίστηκε μόνο ως ένας 44χρονος Αυστραλός. Είχε ένα μαχητικό εισιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του, ωστόσο, η υπηρεσία μετανάστευσης του Πουκέτ στο αεροδρόμιο διαπίστωσε ότι είχε υπερβεί τη βίζα του για 22 ημέρες. Έπρεπε να πληρώνει 500 μπατ την ημέρα για την παραμονή, συνολικά 11,000 μπατ, αλλά δήλωσε ότι του είχαν απομείνει μόνο 8,000 μπατ μετά την υποτιθέμενη κλοπή του πορτοφολιού του. Είπε στη Μετανάστευση ότι είχε υποβάλει αναφορά στην αστυνομία για το κλεμμένο πορτοφόλι ελπίζοντας ότι αυτό θα του έδινε μια εξαίρεση για να πετάξει έξω, αλλά οι αξιωματικοί μετανάστευσης είπαν ότι αυτό θα παραβίαζε την πολιτική.

Δεν μπόρεσε επίσης να κάνει ανάληψη χρημάτων από διεθνή τραπεζικό λογαριασμό. Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ επικοινώνησε με το Αυστραλιανό Προξενείο για να βοηθήσει στην επικοινωνία με την τράπεζα και τους συγγενείς και ο Αυστραλός συμβουλεύτηκε να περιμένει σε ένα κοντινό ξενοδοχείο.

Με τη βοήθεια του Αυστραλιανού Προξενείου, ευτυχώς, ο άνδρας μπόρεσε να συγκεντρώσει τα κεφάλαια για να πληρώσει το Immigration και να επιστρέψει στην πατρίδα του, αν και θα είχε μόνιμα μια σφραγίδα υπέρβασης διαμονής στο διαβατήριό του και τα στοιχεία μετανάστευσης.

Ο άνδρας δεν εξήγησε στα μέσα ενημέρωσης γιατί είχε παρατήσει για τρεις εβδομάδες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.