ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι γονείς ενός Ρώσου που εισέβαλε στο γραφείο του κυβερνήτη του Πουκέτ ζητούν προσωπικά συγγνώμη

Πουκέτ -

Οι γονείς ενός νεαρού Ρώσου που εισέβαλε στο γραφείο του κυβερνήτη του Πουκέτ ζήτησαν πρόσφατα προσωπικά συγγνώμη από τον κυβερνήτη.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας ακανόνιστος Ρώσος εισέβαλε στο γραφείο του Κυβερνήτη του Πουκέτ στην επαρχιακή αίθουσα του Πουκέτ στην οδό Tha Kraeng στο Talad Nuea, στην πόλη του Πουκέτ πριν προσπαθήσει αργότερα να κλέψει μια μοτοσικλέτα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Σάββατο (27 Ιανουαρίουth) οι γονείς του 24χρονου Ρώσου επισκέφτηκαν προσωπικά τον κυβερνήτη του Πουκέτ Σοφόν Σουβανναράτ. Είπαν ότι λυπούνται πολύ στον κυβερνήτη για όσα του είχε κάνει ο γιος τους και στην κυβέρνηση του Πουκέτ.

Ο Κυβερνήτης Sophon είπε στους γονείς να ενημερώσουν τους άλλους Ρώσους στο Πουκέτ να μην κάνουν τέτοια πράγματα γιατί έχει εξαιρετικά αρνητική επίδραση στον τουρισμό του Πουκέτ και της Ταϊλάνδης καθώς και στην εικόνα των Ρώσων στην Ταϊλάνδη συνολικά. Επίσης, αν και ο κυβερνήτης αποδέχτηκε τη συγγνώμη, κινούνται περαιτέρω νομικές ενέργειες εναντίον του υπόπτου λόγω της νομοθεσίας της Ταϊλάνδης.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.