Περισσότεροι από 4,000 ξένοι επιβάτες σε κρουαζιερόπλοια φτάνουν στο νησί Samui

Νησί Samui, Surat Thani -

Περισσότεροι από 4,400 ξένοι επιβάτες με κρουαζιερόπλοια έφτασαν στο νησί Samui στο Surat Thani.

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Surat Thani ανέφερε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης αυτή την εβδομάδα ότι το Mein Shiff 5, ένα γερμανικό κρουαζιερόπλοιο, και το AIDAbella, ένα ιταλικό κρουαζιερόπλοιο, έφτασαν σε μια προβλήτα κοντά στην παραλία Na Thon.

Υπήρχαν 2,500 ξένοι επιβάτες στο Mein Shiff 5 και 1,998 ξένοι επιβάτες στο AIDAbella Επισκέφτηκαν το νησί για ένα μονοήμερο ταξίδι.

Σχετικά Άρθρα:

Το Κο Σαμούι στην επαρχία Σουράτ Τάνι αναμένει άνοδο του τουρισμού καθώς 47 κρουαζιερόπλοια έχουν προγραμματιστεί να ελλιμενίσουν στο νησί φέτος, φέρνοντας περίπου 25,000 επιβάτες.

Περισσότεροι από τρία εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφτηκαν το νησί Σαμούι, το οποίο απέφερε έσοδα άνω των 37 δισεκατομμυρίων μπατ πέρυσι, δήλωσαν οι τουριστικές αρχές του Σαμούι.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.