Η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε τοπικό σπίτι στο Thalang

Thalang -

Μια πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές στο σπίτι ενός κατοίκου της περιοχής στην περιοχή Thalang.

Η Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι μια φωτιά κατέστρεψε το σπίτι ενός κατοίκου της περιοχής στην υποπεριφέρεια Thap Krasattri νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Μονάδας Διοίκησης Αεροπορίας και Παράκτιας Άμυνας που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς. Το σπίτι του θύματος, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κυρία Rusananee, υπέστη ζημιές από τη φωτιά.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο, η ακριβής οικονομική εκτίμηση των ζημιών εξακολουθούσε να καταγράφεται από την κυρία Rusananee και τους αρμόδιους αξιωματούχους μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.