Βρέθηκε εξαφανισμένος Κινέζος τουρίστας από το Nakhon Si Thammarat στο νησί Pha Ngan

Surat Thani -

Μια αγνοούμενη Κινέζα τουρίστρια στο Nakhon Si Thammarat βρέθηκε ασφαλής στο νησί Pha Ngan στο Surat Thani.

Η αστυνομία της πόλης Nakhon Si Thammarat ενημερώθηκε για το περιστατικό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ένας 32χρονος Κινέζος τουρίστας είχε υποβάλει δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία. Είπε στην αστυνομία ότι η Κινέζα φίλη του, η οποία ταυτοποιήθηκε μόνο ως κυρία Sun, 27 ετών, αγνοείται. Ήταν στο παρελθόν μαζί της σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Chang Klang στο Nakhon Si Thammarat.

Αυτός και οι άλλες δύο φίλες του από την Κίνα έφυγαν από το ξενοδοχείο, αλλά χώρισαν με την κυρία Sun για να ταξιδέψουν στην πόλη. Έκλεισαν ραντεβού στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων της πόλης για ένα ταξίδι στο νησί Pha Ngan.

Ωστόσο, η κυρία Sun δεν ήρθε στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων. Προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της αλλά απέτυχαν. Έκαναν check-in σε ένα ξενοδοχείο της πόλης για να την περιμένουν για ένα βράδυ προτού υποβάλουν αναφορά στην αστυνομία. Φοβήθηκαν ότι μπορεί να κινδυνεύσει.

Η αστυνομία έλεγξε πλάνα CCTV από ένα ξενοδοχείο στο Chang Klang, τον τερματικό σταθμό των λεωφορείων στην πόλη και στο αεροδρόμιο Nakhon Si Thammarat, αλλά δεν κατάφερε να τη βρει. Την επόμενη μέρα τελικά επικοινώνησαν με την κυρία Sun και διαπίστωσαν ότι ήταν ασφαλής με μια διαφορετική ομάδα φίλων στο νησί Pha Ngan στο Surat Thani.

Δεν ήταν ξεκάθαρο πώς ταξίδεψε από το Nakhon Si Thammarat στο νησί Pha Ngan.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.