Γερμανός συνελήφθη αφού έκλεψε 86,000 μπατ από ξενοδοχείο στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας νεαρός Γερμανός συνελήφθη αφού έκλεψε 86,000 μπατ από ξενοδοχείο στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (25 Ιανουαρίουth) στις 3:00 π.μ. ένας ξένος άνδρας έκλεψε 86,000 μπατ από ένα ταμείο ενός ξενοδοχείου στην Πατόνγκ στην οδό Ratch Uthit 200 Pi.

Ο ύποπτος δεν κάλυψε το πρόσωπό του και κοίταξε ακόμη και μια κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που ήταν κοντά πριν απομακρυνθεί. Δεν ήταν πελάτης του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Πατόνγκ με πλάνα CCTV του συμβάντος.

Την Παρασκευή (26 Ιανουαρίουth) η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Μοχάμεντ, 22 ετών, Γερμανός υπήκοος. Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ με την κατηγορία της νυχτερινής κλοπής.

Ο ύποπτος παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.