Δύο παραγωγοί και πωλητές χυμού Kratom συνελήφθησαν στο Thalang

Thalang -

Η αστυνομία συνέλαβε δύο παραγωγούς χυμού Kratom και πωλητές σε ένα τοπικό παντοπωλείο στο Thalang.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Στις 20 Ιανουαρίου 2024, η ανακριτική αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε έναν πωλητή χυμού kratom με συνολικά 315 μπουκάλια στο Moo 5, Ratsada, Mueang, Phuket.

Η αστυνομία του Πουκέτ συνέχισε να συλλαμβάνει περισσότερους πωλητές χυμών Kratom.

Η αστυνομία συνέλαβε δύο πωλητές χυμών Kratom σε ένα τοπικό παντοπωλείο στην Patong.

Τώρα για την ενημέρωση:

Αξιωματικοί από το Διοικητικό Γραφείο του Πουκέτ είπαν στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν δύο άνδρες πωλητές χυμών Kratom σε τοπικά παντοπωλεία στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn. Από αυτούς κατασχέθηκαν συνολικά 42 μπουκάλια χυμού Kratom και δύο τεράστιες κατσαρόλες με βραστό χυμό kratom.

Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για πώληση χυμού kratom σε μπουκάλια χωρίς νόμιμη άδεια. Ένας από αυτούς αντιμετωπίζει πρόσθετες κατηγορίες για παράνομη παραγωγή χυμού Kratom προς πώληση. Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα προσωπικά στοιχεία των υπόπτων.

Το Phuket Express σημείωσε ότι ο χυμός Kratom δεν επιτρέπεται να είναι συστατικό ή να αναμιγνύεται με άλλα τρόφιμα ή χυμούς προς πώληση. Έτσι, ακόμη και αγνός χυμός Kratom σε μπουκάλι δεν επιτρέπεται να πωλείται, ειδικά σε δημόσιους δρόμους. Το Kratom αποποινικοποιήθηκε το 2021, αλλά δεν προορίζεται να αναμιχθεί σε ναρκωτικά κοκτέιλ, μόνο η χρήση του φύλλου είναι τεχνικά νόμιμη.

Οποιοσδήποτε παραβιάζει το νόμο μπορεί να τιμωρηθεί με φυλάκιση από έξι μήνες έως δύο χρόνια ή πρόστιμο από 5,000 μπατ έως 20,000 μπατ.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.