Είκοσι τρεις παίκτες συνελήφθησαν στο Wichit

Wichit -

Είκοσι τρεις παίκτες συνελήφθησαν ενώ έπαιζαν ένα τοπικό τζόγο στο Wichit.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (24 Ιανουαρίου) έκαναν έφοδο σε ένα στρατόπεδο εργασίας κοντά στην είσοδο ενός συγκροτήματος κατοικιών στην οδό Khwang. Συνελήφθησαν είκοσι τρεις παίκτες. Από αυτούς κατασχέθηκαν ένα τοπικό σετ παιχνιδιού για τζόγο του νότου (τοπικά ονομάζεται γαρίδες, ψάρια, λουλούδια) και 5,410 μπατ σε μετρητά.

Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια χωρίς άδεια. Ένας από τους υπόπτους αντιμετωπίζει πρόσθετες κατηγορίες για παράνομη παροχή άνθους τυχερών παιχνιδιών και ένας άλλος παίκτης αντιμετωπίζει επίσης πρόσθετες κατηγορίες για οργάνωση του τζόγου.

Τα ονόματα των υπόπτων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Wichit.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.