Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν με παράνομα τσιγάρα που κατασχέθηκαν αξίας πέντε εκατομμυρίων μπατ στο Wichit

Wichit -

Τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν σε τρία διαφορετικά καταστήματα με παράνομα τσιγάρα που κατασχέθηκαν αξίας πέντε εκατομμυρίων μπατ στο Wichit.

Η Αστυνομία Καταστολής Οικονομικού Εγκλήματος (ECD) είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έκαναν έφοδο σε τρία καταστήματα στην οδό Pattana Thongthin και την Chao Fa East Road στο Wichit. Συνελήφθησαν τρία άτομα που ταυτοποιήθηκαν μόνο ως ο κ. Eakkachai, η κα Paweena και ο κ. Pongphon.

Από αυτούς κατασχέθηκαν συνολικά 28,895 κουτιά παράνομα τσιγάρα, αξίας περίπου πέντε εκατομμυρίων μπατ.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου για την προστασία των καταναλωτών (Πώληση τσιγάρων χωρίς καταβολή φόρου).

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.