Βρετανός συνελήφθη με μαγικό μανιτάρι στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Βρετανός συνελήφθη με ένα μαγικό μανιτάρι στην Πατόνγκ. Τα μαγικά μανιτάρια αναφέρονται ως παράνομα ναρκωτικά κατηγορίας 5 στην Ταϊλάνδη.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (25 Ιανουαρίουth) συνέλαβαν τον 33χρονο Βρετανό μπροστά σε εστιατόριο στην οδό Phra Baramee στην Πατόνγκ. Του κατασχέθηκαν 1.10 γραμμάρια μαγικό μανιτάρι.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 5 (μαγικά μανιτάρια). Η Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία της Patong δεν έδωσε περαιτέρω προσωπικά στοιχεία για τον Βρετανό.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.